1-دريافت شکايات کتبي و يا شفاهي مردمي و تحقيق و بررسي و تکميل اطلاعات مورد نياز در اولين فرصت با حضور شاکي و متشاکي و رسيدگي به شکاياتي که در صلاحيت معاونت درمان ميباشد با ارائه گزارشپيرامون موضوع شکوائيه به مشمولين ذيربط. 2- بررسي شکايات واصله و ارائه راهحلهاي موجود قانوني به ارباب رجوع و نيز ارجاع شکاياتي که مربوط به مراجع ذيصلاح ديگر بوده مثل نظام پزشکي. 3- ارجاع شکاياتي که مربوط به وظايف ذاتي معاونت درمان بوده به واحدهاي ذيربط اين معاونت. 4- مراجعه به مراجع اداري و قضائي و شرکت در جلسات دادگاهها و استيفاء حقوق دولت. 5- مراجعه به مراکز اداري و درماني در رابطه با شکايات ارباب رجوع و تهيه گزارش. 6-ارائه راهکارهاي حقوقي و نقطه نظرات مشورتي به واحدهاي ذيربط و مسئولين واحدها. 7-پاسخ به استعلات حقوقي واحدهاي دانشگاه و مراجع قضائي و اداري ديگر.
ج:موافقت يا عدم موافقت با صدور پروانه موسسات پزشکي و مطبها برابر مقررات و صدور استعلامات لازم در اين خصوص و راهنمايي ارباب رجوع ،،روند صدور پروانه ها در معاونت درمان بشرح ذيل ميباشد:
1- پذيرش درخواست تاسيس موسسات پزشكي و پيراپزشكي.
2- صدور پروانه تاسيس جهت موسسات پزشكي و پيراپزشكي.
3- صدور پروانه مسئولين فني.
4- تمديد پروانههاي تاسيس و مسئولين فني.
توضيح: بر اساس برنامهريزيهاي صورت گرفته، روند اجرايي تمديد پروانهها بطور خلاصه عبارت است از:
- تكميل فرمهاي مربوطه توسط موسسات پزشكي و پيراپزشكي و ارائه مدارك مربوطه. - بررسي مدارك توسط اداره صدور پروانهها و تطبيق آنها با پروانههاي تاسيس و مسئولين فني.
- بازديد از موسسه توسط اداره بازرسي و نظارت و گزارش بازديد به اداره صدور پروانهها. - بررسي نتيجه بازديد توسط اداره صدور پروانهها.
- اطلاعات شناسنامهاي مركز وارد سايت الكترونيكي شده و سپس به مدت 2 سال تمديد ميگردد. - ارسال پروانهها جهت امضا به دفتر رياست دانشگاه.
5- صدور مجوز فعاليت دفاتر كارشامل:
- كمك دندانپزشكان تجربي. - بهداران تجربي دندان. - لابراتوار پروتزهاي دنداني.
6- پذيرش درخواستهاي موسسات پزشكي و پيراپزشكي در خصوص موارد ذيل:
- تغيير مسئولين فني. - تغيير مكان موسسه. - تغيير نام موسسه. - تغيير ساعات فعاليت موسسه. - افزايش واحدهاي درماني سرپايي (درمانگاهها). - افزايش بخشهاي درماني -بيمارستانها. - افزايش يا كاهش تعداد موسسين موسسات.
7- ارسال پروندههاي مربوطه به كميسيون ماده 20 قانون مربوط به مقررات امور پزشكي، دارويي، مواد خوردني و آشاميدني.
8- پيگيري موسسات بدون پروانه جهت اقدام براي اخذ پروانه مانند بيمارستانهاي دولتي، نظامي، ارگانها، نهادها ...
|