گزارش فعاليتهاي هفته بهداشت محيط مركز بهداشت تايباد

گزارش فعاليتهاي هفته بهداشت محيط مركز بهداشت تايباد

با عنايت به اينكه از 11 لغايت 18 اسفند ماه بعنوان هفته بهداشت محيط نامگذاري شده استبا تبريك 11 اسفند سالروز ملي بهداشت محيط به پاسداران سلامتي ؛ حفظ تندرستي و رهايي از رنج و بيماريها يكي از مهمترين مسايلي است كه همواره در طول تاريخ ، فكر بشر را به خود مشغول نموده است ، با پيشرفت علم و دانش و شناختن عوامل بيماريزا و تاثير آن بر تندرستي ، انسان آموخت كه بايد در محيطي پاكيزه و سالم زندگي كند و محيط زندگي خود را از آلودگيها پاك سازد و از آنچه كه سلامت او را به مخاطره مي اندازد اجتناب نمايد ، همچنين دريافت كه تحقق ايجاد يك محيط سالم و پاكيزه جز با بهره گيري از همه ظرفيتها ، انديشه ها و افكار مختلف موثر نخواهد بود .

داشتن محيطي سالم تنها با مشاركت همگاني امكان پذير خواهد بود و هيچ سازمان و نهادي قادر نيست جامعه را به رعايت مقررات و موازين بهداشتي وادار نمايد .

قسمتی از فعالیتهای انجام شده در این هفته در خصوص بهداشت محیط  به شرح ذیل میباشد:

1- زدن زنگ در یکی از مدارس شهر د رتاریخ 11/12/90

2- تشکیل نمایشگاه مواد غذایی تاریخ گذشته،فاسد و تقلبی در محل سالن امور تربیتی آموزش و پرورش به مدت یک هفته.

3- توزیع تراکت و پمفلت آموزشی در خصوص مسائل بهداشت محیطی در بین دانش آموزان.

4- سخنرانی توسط دونفر از کارشناسان بهداشت محیط در مدارس مورد نظر در هفته مربوطه

5- برگزاری مسابقات نقاشی ویژه مدارس ابتدایی انشا نویسی ویژه مدارس راهنمایی و مقاله نویسی ویژه دبیرستانها.

6- پاکسازی محیط و جمع آوری زباله در محوطه آموزشگاهها توسط دانش آموزان.

7- سمپاشی مدارس مورد نظر

8- صدور کارت بهداشتی رایگان جهت خدمه مدارس

9- تحویل پرکلرین و کرئولین به مدارس جهت گندزدایی سرویسهای بهداشتی ظروف و سطوح.

10- اقدام در خصوص پاکسازی محیط شامل منازل معابر ادارات مساجد اماکن عمومی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی پارکها و تفرج گاه ها

11-درج شعار(بهداشت محیط میسر نمیشود مگر با مشارکت مردم در طول هفته مذکور .

12-کاهش 50درصدی هزینه های کارت تندرستی در طول هفته

13-تشویق و ترغیب متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد عذایی و اماکن عمومی که موازین بهداشتی را رعایت نموده اند لوح تقدیر و نشان بهداشتی داده شد

14-درج مطالب در خصوص مضرات دخانیات (70 حقیقت در مورد دخانیات)در ویژه نامه شهرداری(طیبات)

تصاويري از مراسم تشويق متصديان مراکز تهیه و توزیع مواد عذایی و اماکن عمومی