|
ضمن عرض تبریک پیشاپیش عید سعید قربان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات و همچنین اهمیت حفظ سلامت جامعه و مسئولیت و وظیفه اطلاع رسانی به عموم مردم از نظر شرعی و قانونی خواهشمند است باتوجه به حجم زیاد انجام فریضه الهی قربانی در سطح شهر موارد بهداشتی ذیل رعایت گردد تا شاهد بروز مشکل بهداشتی و بیماری تب کریمه کنگو و تب مالت در سطح منطقه نباشیم و ارتقای سلامت مردم در بین عموم حفظ گردد .
⛔️ از نگهداری دام به خصوص گوسفند و بز در منازل و محل زندگی پرهیز گردد.
⛔️قبل از خرید دام از نظر سلامت آن و عدم وجود کنه اطمینان حاصل نمایید .
⛔️اجتناب از کشتار دام در منازل معابر و مکان های عمومی در صورت امکان ذبح در کشتارگاه انجام گردد .
⛔️ در صورت انجام ذبح دام در منزل بایستی مکانی تمیز و قابل شستشو باشد و هدایت خونابه نیز به چاه فاضلاب صورت پذیرد.
⛔️ گوشت تازه را حداقل به مدت ۲۴ ساعت و جگر به مدت ۴۸ ساعت قبل از استفاده در دمای یخچال نگهداری و سپس بصورت کامل پخت گردد .
⛔️ از مصرف گوشت و جگرخام و نیم پخت پرهیز نمایید .
⛔️عدم رهاسازی خونابه حاصل از کشتار گاه دام در کوچه و خیابان و معابر
⛔️ در هنگام ذبح و قطعه گوشت قربانی از وسایل حفاظتی دستکش، روپوش، ماسک و عینک و چکمه استفاده گردد .
🔹روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تایباد |
|