نکات بهداشتی که در هنگام ذبح قربانی در عید قربان باید رعایت شود

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
  ضمن عرض تبریک پیشاپیش عید سعید قربان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات و همچنین اهمیت حفظ سلامت جامعه و مسئولیت و وظیفه اطلاع رسانی به عموم مردم از نظر شرعی و قانونی خواهشمند است باتوجه به حجم زیاد انجام فریضه الهی قربانی در سطح شهر موارد بهداشتی ذیل رعایت گردد تا شاهد بروز مشکل بهداشتی و بیماری تب کریمه کنگو و تب مالت در سطح منطقه نباشیم و ارتقای سلامت مردم در بین عموم حفظ گردد .


⛔️ از نگهداری دام به خصوص گوسفند و بز در منازل و محل زندگی پرهیز گردد.

⛔️قبل از خرید دام از نظر سلامت آن و عدم وجود کنه اطمینان حاصل نمایید .

⛔️اجتناب از کشتار دام در منازل معابر و مکان های عمومی در صورت امکان ذبح در کشتارگاه انجام گردد .

⛔️ در صورت انجام ذبح دام در منزل بایستی مکانی تمیز و قابل شستشو باشد و هدایت خونابه نیز به چاه فاضلاب صورت پذیرد.

⛔️ گوشت تازه را حداقل به مدت ۲۴ ساعت و جگر به مدت ۴۸ ساعت قبل از استفاده در دمای یخچال نگهداری و سپس بصورت کامل پخت گردد .

⛔️ از مصرف گوشت و جگرخام و نیم پخت پرهیز نمایید .


⛔️عدم رهاسازی خونابه حاصل از کشتار گاه دام در کوچه و خیابان و معابر

⛔️ در هنگام ذبح و قطعه گوشت قربانی از وسایل حفاظتی دستکش، روپوش، ماسک و عینک و چکمه استفاده گردد .

🔹روابط‌ عمومی شبکه بهداشت و درمان تایباد