مهندس احسانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تایباد در پیامی، ضمن تبریک هفته سلامت، از زحمات و خدمات ارزنده مجموعه همکاران شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدردانی کرد.

مهندس احسانی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تایباد
💥نظام سلامت به واسطه نقشي که در ارتقاء سطح بهداشت، سلامتي نيروي انساني و تحقق توسعه پايدار کشورها دارد، از اهميتي راهبردي برخوردار است و خوشبختانه کارنامه موفق نظام سلامت ايران اسلامي در اين زمينه مايه خرسندي مي‌باشد.
   💥در روزها و ماههاي اخير  با شيوع ويروس کرونا در جهان،  علاوه  بر درگذشت تعدادي از هموطنان عزيزمان، موجي از اضطراب و رنج ايجاد شده است. در اين وانفسا، پزشکان، پرستاران، کادر بهداشتي و درماني کشور و بخصوص مجموعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان با تلاش‌هاي شبانه‌روزي، سختکوشي و تحمل انواع مشکلات و مصائب؛ توانستند با سربلندي به رسالت خطير خود عمل نموده و سلامتي، اميد و نشاط را براي بخش قابل توجهي از بيماران و خانواده‌هاي آنان به ارمغان آورند تا مرحمي بر دردهاي اين مردم رنج ديده شوند. به واقع، اين عملکرد درخشان ماندگار بوده و شايسته تقدير و تمجيد است.
    ✍🏻اينجانب به نمايندگي از جامعه دانشگاهي استان، ضمن تبريک هفته سلامت، به حکم وظيفه اخلاقي و همدلي، از اهتمام، پيگيري و خدمات تک تک همکاران عزيز قدرداني نموده و سلامتي شما خادمان نظام سلامت را از درگاه ايزد منان مسألت دارم.

🔵 روابط عمومی شبکه بهداشت وودرمان شهرستان تایباد