شبكه بهداشت و درمان تايباد

 

اقدامات پیشگیری و کنترل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه_کنگو(CCHF)

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

انعکاس رسانه ای

۱. خودداری از کشتار دام در محل های غیر مجاز

۲. تاکید بر تهیه گوشت مصرفی مورد نیاز از مراکز مجاز و با مهر تایید سازمان دامپزشکی

۳. پرهیز از تماس مستقیم دست با گوشت تازه ذبح شده و استفاده از دستکش در هنگام خرد کردن گوشت

۴. نگهداری گوشت تازه ذبح شده حداقل به مدت ۲۴ ساعت و جگر ۴۸ ساعت در دمای یخچال به منظور از بین بردن ویروس

۵. انجماد گوشت تازه ذبح شده بلافاصله پس از ذبح، باعث از بین رفتن ویروس نمی گردد. بنابراین از منجمد کردن گوشت بلافاصله پس از ذبح خودداری شود.

۶. تاکید بر جلوگیری از مصرف گوشت، دل و جگر خام و نیم پز دام تازه ذبح شده

۷. به هنگام سفر به مناطق روستایی از نزدیک شدن به دام ها خودداری شود.

۸. جلوگیری از جدا کردن کنه ها از روی پوست دام ها با دست و اجتناب از دستکاری یا له کردن کنه ها

۹. ویروس بیماری در برابر حرارت حساس است لذا پختن گوشت باعث از بین رفتن ویروس می گردد.