انعکاس رسانه ای
با نزدیک شدن عید سعید قربان، مرکز بهداشت تایباد با همکاری اداره دامپزشکی نظارت بر مراکز ذبح و عرضه دام را تشدید کرده است. این اقدامات با هدف حفظ سلامت عمومی و پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام انجام میشود.
دو نکته بسیار مهم بهداشتی:
۱. تهیه همه انواع گوشت قرمز مصرفی می بایست از مراکز مجاز و دارای مهر تایید دامپزشکی انجام شود.
۲. پس از ذبح، لاشه دام بایستی حداقل بمدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال(نه فریزر) و جگر(۴۸ ساعت) بمنظور از بین رفتن ویروس نگهداری گردد.