شبكه بهداشت و درمان تايباد

 

ا نزدیک شدن عید سعید قربان، مرکز بهداشت تایباد با همکاری اداره دامپزشکی نظارت بر مراکز ذبح و عرضه دام را تشدید کرده است.

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

انعکاس رسانه ای

با نزدیک شدن عید سعید قربان، مرکز بهداشت تایباد با همکاری اداره دامپزشکی نظارت بر مراکز ذبح و عرضه دام را تشدید کرده است. این اقدامات با هدف حفظ سلامت عمومی و پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام انجام می‌شود.

دو نکته بسیار مهم بهداشتی:

۱. تهیه همه انواع گوشت قرمز مصرفی می بایست از مراکز مجاز و دارای مهر تایید دامپزشکی انجام شود.

۲. پس از ذبح، لاشه دام بایستی حداقل بمدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال(نه فریزر) و جگر(۴۸ ساعت) بمنظور از بین رفتن ویروس نگهداری گردد.