شبكه بهداشت و درمان تايباد

 

توصیه های بهداشتی در آستانه فرا رسیدن عید قربان

امتیاز کاربران

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

انعکاس رسانه ای

۱. از خرید دام زنده و یا محصولات دامی که خارج از نظارت شبکه دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند خودداری شود.

۲. دام زنده را از میادین عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید.

۳. ذبح دام را صرفأ در کشتارگاه های تحت نظارت شبکه دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر ذبح نکنند.

۴. افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح ضدعفونی کرده و همچنین خونابه ها به طریق بهداشتی دفع شود.

۵. به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنید.

۶. گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود.

۷. جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شود.

۸. افرادی که گوشت خرد می کنند بخصوص زنان خانه دار حتما از دستکش استفاده کنند.

۹. از مصرف گوشت و جگر نیم پز اجتناب شود.

۱۰. از دستکاری، کندن و له کردن کنه های موجود بر روی بدن دام اکیدأ خودداری گردد.