انعکاس رسانه ای
۱. از خرید دام زنده و یا محصولات دامی که خارج از نظارت شبکه دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند خودداری شود.
۲. دام زنده را از میادین عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید.
۳. ذبح دام را صرفأ در کشتارگاه های تحت نظارت شبکه دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر ذبح نکنند.
۴. افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل حفاظت فردی مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح ضدعفونی کرده و همچنین خونابه ها به طریق بهداشتی دفع شود.
۵. به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنید.
۶. گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود.
۷. جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد، مصرف شود.
۸. افرادی که گوشت خرد می کنند بخصوص زنان خانه دار حتما از دستکش استفاده کنند.
۹. از مصرف گوشت و جگر نیم پز اجتناب شود.
۱۰. از دستکاری، کندن و له کردن کنه های موجود بر روی بدن دام اکیدأ خودداری گردد.